Всички от клана Кардашиян-Дженър станаха популярни с това, че показват личния си живот на целия свят. А Клои влезе в образа на страдащата бременна, чийто мъж й изневери дни преди да роди. След това се заговори и за повторно кръшкане със семейната приятелка Джордин Уудс, а риалити звездата редовно споделяше мъките си в социалните мрежи.

Сега на хоризонта изглежда е епизод пореден от любовната драма. Според информация в американските медии, Клои и Тристан са отново заедно от юни и прекарват почти цялото си време заедно в имението в Лос Анджелис. А това, което ги е събрало, е надеждата й, че баскетболистът се е променил.

Кардашиян е много щастлива, че бащата на детето й отново е около нея, защото той винаги се е държал много мило. Освен това, 2-годишната им дъщеря Тру има нужда от присъствието и на двамата си родители. И на този етап отново изглеждат като едно прекрасно семейство.

Но скоро Томпсън се връща на баскетболното игрище и връзката на двамата отново ще бъде поставена под изпитание заради крехкото доверие помежду им. А нови разкрития за отношенията им очакваме в следващите епизоди на Keeping up with the Kardashians, предава People.

Клои Кардашиян, мигрената и неприятните й спомени от детството

Заболяването, с което Клои Кардашиян се бори от малка

И защо дълго го е крила

Преди време Клои сподели, че въпреки неразбирането, което среща от мнозина, тя поставя любовта и грижата за дъщеря им на първо място и не иска да усложнява допълнително ситуацията. А след завръщането на риалитито през есента ще разберем тяхната гледна точка за това какво е разрушило връзката им, както и има ли бъдеще тя.