Клои Кардашиян и Тристан Томпсън, които излизаха от 2016 до 2021 г., станаха родители за първи път през април 2018 г. Тогава се роди дъщеря им Тру. През юли миналата година, след като вече бяха разделени, двамата посрещнаха и своя син, роден чрез сурогатна майка.

Клои Кардашиян, рожденият ден на Тристан Томпсън и снимките с най-новия член на семейството

Ето как изглежда синът на Клои Кардашиян

Простила ли е звездата изневярата в името на семейството

Въпреки че вече не е заедно, двойката остава отдадена на съвместното родителство. Бащата Тристан Томпсън е все така водеща фигура в живота на децата си, като за четвъртия ѝ рожден ден подари на дъщеря си Тру диамантена огърлица.

Тази година на 1 април Тру навърши пет години и майка ѝ Клои Кардашиян нямаше как да пропусне да организира парти. От видео на Кайли Дженър в TikTok разбираме, че тя и дъщеря ѝ Сторми са отишли заедно на празненството.

Снимка 612810

Източник: Instagram / khloekardashian

А в него, разбира се, са били вложени доста усилия. Детският рожден ден е бил тематичен, което личи от украсата с множество балони и лентички. Балоните са били направени така, че да изглеждат като медузи и морски мехурчета, за да съответстват на морската тематика на партито. От снимките, споделени от Клои Кардашиян на стори в Insragram, разбираме, че тортата на малката Тру също е отговаряла на цялостната естетика.

Клои Кардашиян, тумора на лицето ѝ и как се чувства след процедурата по премахването му

Какво се случва с Клои Кардашиян след тумора на лицето

Тя не за първи път се сблъсква с рак на кожата

На детския рожден ден са присъствали братовчедите на рожденичката, лелите ѝ, както и баба ѝ Крис Дженър, пише Us Magazine.