Кирстен Дънст и Джеси Племънс не са от двойките, които обичат много, много да се показват в социалните мрежи и да говорят често публично за връзката си. Отношенията им обаче явно вървят съвсем по мед и масло.

Кирстен Дънст чака бебе

Кирстен Дънст чака бебе

Това ще е първото дете на 35-годишната актриса

Актьорите Кирстен и Джеси са заедно вече от над шест години, а освен това имат и две деца. По-големият им син, Енис, е на 4, а по-малкият, на малко повече от годинка.

За годеж между двойката, която най-наскоро си партнира на голям екран в спечелилия Оскар филм "Силата на кучето", се заговори през януари 2017 г. Тогава Кирстен се появи на церемонията по връчването на Златните глобуси с пръстен, много приличащ на годежен.

Самата тя и преди е казвала в интервю за Los Angeles Times, че двамата с половинката си Джеси се наричат един друг "съпруг и съпруга", но все още не са планирали сватбата.

Но колкото и да са я отлагали, ето че тя най-накрая е вече факт. Кирстен и Джеси са вече официално женени, цели шест години след началото на връзката си и две порастващи деца.

Специалното им събитие обаче е било запазено в тайна от публичното пространство, както и се очакваше. Церемонията се е състояла в присъствието на семейството и приятелите им, в луксозен курорт близо до Ямайка, пише Page Six.

Тоби Магуайър, “Спайдърмен” и задушаващата целувка с Кирстен Дънст

Целувката, която едва не задуши Тоби Магуайър

Не е лесно да си супергерой

От People пък съобщават, че представители на Кирстен са потвърдили пред тях новината, но "няма да бъдат дадени никакви допълнителни детайли".