Пътуването на Ким Кардашиян до Италия, първото след началото на пандемията, се оказа доста вдъхновяващо за звездата.

Ким Кардашиян, пътуването ѝ до Рим и Ватикана и новите секси снимки на риалити звездата

Секси снимките на Ким Кардашиян от Рим

Риалити звездата изглежда щастлива из улиците на Вечния град

Тя не пропусна да ни направи съпричастни към нейните емоции, като публикува снимки, на които я виждаме щастлива из улиците на Вечния град.

Съдейки по публикациите ѝ, това което я е поразило, е обиколката из музеите на Ватикана, по време на която е била придружена от Кейт Мос и дъщеря ѝ.

В новата си публикация в Instagram Ким нарича посещението на Ватикана най-невероятното изживяване. Риалити звездата е впечатлена от всичко - архитектурата, древноримските скулптури и особено произведенията на Микеланджело. Тя дори е се докоснала до одеждите, носени от всеки папа.

За посещението на Ватикана Кардашиян избра бяла дантелена рокля по тялото, с голи рамене и секси акценти по талията и ханша и отново накара всички да говорят за секси извивките ѝ.

Снимка 537334

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

Но мнозина си зададоха въпроса дали това е най-удачното облекло за случая и как са я пуснали в Сикстинската капела, където има строги правила за облеклото.

"Не се притеснявайте, аз се придържах към дрес кода и се покрих напълно, докато бях в базиликата "Свети Петър" и в Сикстинската капела", написа Ким Кардашиян и така затвори темата. А на една от снимките дори виждаме да вържи в ръка дрехата, с която се е била наметнала.