Отмяната на редица звездни събития и партита постави известните личности в ситуация, в която няма къде да носят нещо различно от домашните си дрехи. Но това не се издържа дълго и се стига до момента, в който просто се обличаш за някъде, въпреки че никъде няма да ходиш, защото няма къде.

Именно по този начин Ким Кардашиян обясни последните си провокативни снимки. Виждали сме я в какви ли не пози и тоалети, но като секси каубойка в бяло май не бяхме. Досега...

Риалити звездата и бизнес дама публикува мини фотосесия в Instagram, с която събра близо три милиона харесвания. На кадрите Ким отново е с русата коса, която обясни, че е перука.

Позирайки пред лъскавия си Майбах, тя показва отблизо прелести в тоалет, с който не си представяме къде би се появила, освен на парти за Хелоуин.

Ким Кардашиян и новата ѝ секси визия

Новата секси визия на Ким Кардашиян

Несъмнено много ѝ отива

Но това в случая не е толкова важно, защото Кардашиян явно просто е имала нужда от малко разнообразие, а и от нова порция снимки за социалните мрежи. Със сигурност на нея и на всички с милиони последователи не им е лесно да генерират съдържание постоянно. Но Ким поне знае печелившата формула - малко дрехи и много провокация.