Ким Кардашиян неведнъж е повдигала темата за наглия обир, който преживя преди четири години. Направи го и сега, в предаването на Дейвид Летерман по Netflix.

Риалити звездата върна лентата към онзи ден през 2016 г., който никога няма да забрави. Тогава е нападната в хотелската си стая в Париж. Извършителите са въоръжени с огнестрелно оръжие и успяват да задигнат бижута за близо 10 милиона долара.

Но тази загуба в онзи момент няма никакво значение за Ким, която откровено се е притеснявала за живота си. Тя изпада в паника още щом чува приближаващи стъпки по стълбището към стаята й. 

Снимка 501441

Източник: GettyImages

Когато нападателите нахлуват, Кардашиян е само по халат. Сграбчват я и първата й мисъл е, че ще я изнасилят. Опитва се да се подготви психически за предстоящото, въпреки че надали е възможно.

Докато си спомня за случката, Ким отново се разплаква. И продължава разказа си с това, че крадците връзват ръцете й, запушват устата й с тиксо и й завързват очите. След това единият насочва пистолет към нея. Това е и моментът, в който през главата й минава мисълта, че могат да я убият.

Ким се притеснява и за сестра си Кортни, която е излязла с единствения им бодигард из града. Представя си как тя се връща в хотелската стая и я намира убита, което би я травмирало за цял живот, предава Bang Showbiz.

След като се разминава само с огромната уплаха и голямата финансова загуба, Кардашиян признава, че близо година не може да се отърве от параноята и навсякъде ходи с голям брой охранители.

Ким Кардашиян, конфликтът в Нагорни Карабах и как звездата ще помага на Армения

Как Ким Кардашиян се намеси в конфликта в Нагорни Карабах

Кръвта вода не става

Животът й се връща в нормалния си ритъм, когато извършителите на обира са задържани. Тогава и разбира, че нападението е планирано цели две години.