Тази година плановете за пътувания рязко отидоха по дяволите - както нашите, така и на известните личности. Въпреки че си подари щуро парти за рождения ден на частен остров, сега Ким Кардашиян предпочита да не напуска страната, но пък не пропусна да отбележи подобаващо и друг семеен празник.

Ким Кардашиян, Кание Уест и най-необичайният подарък за 40-ия ѝ рожден ден

Подаръкът от небесата, който получи Ким Кардашиян

Сълзи и емоции за 40-ия рожден ден на риалити звездата

Преди няколко дни синът на риалити звездата и рапъра Кание Уест - Сейнт, навърши пет години. По този повод семейство Дженър-Кардашиян си организираха луксозна ваканция в огромното имение Gunbarrel Lodge със 17 спални и 18 бани. То е част от ски курорта Heavenly Ski Resort край езерото Тахо на границата между щатите Калифорния и Невада.

Цената на наема за една нощ е 6000 долара, но това не е никакъв проблем за звездното семейство. Особено когато има толкова подходящи за снимки местенца, като горещото джакузи с прекрасна планинска гледка, предава Daily Mail.

Добре гримирана предварително и облечена в оскъден тъмнозелен бански от две части, Кардашиян позира за мини фотосесия под слънчевите лъчи, които стигат да нея през остъклената тераса. "Винаги намирай своята светлина", написа тя към кадрите.

Ден по-рано Ким публикува и снимки със сина си Сейнт по повод рождения му ден. Тя изпадна в откровения и призна, че той е една от сродните й души. Освен това, разбрахме, че всяка година Кардашиян задава едни и същи въпроси на децата си за живота, за да види как са се променили възгледите им.