Трябва да признаем на Ким Кардашиян способността да привлича вниманието към себе си и да кара всички да говорят за нея. Още не са затихнали коментарите покрай бурното парти за рождения ѝ ден на острова на Марлон Брандо в Таити, а името ѝ отново е едно от най-коментираните във всички медии.

Ким Кардашиян на 40

Ким Кардашиян на 40

Най-интересното от живота й във факти

Причината за това е видеото, което риалити звездата публикува в социалните медии. В него покойният баща на Ким - Робърт Кардашиян, възкръсва като холограма.

Необичайният подарък "от небесата", е специалната изненадата, с която съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, я зарадва по случай 40-ия ѝ рожден ден. Бащата на Ким Кардашиян, Робърт, умира от рак на 59-годишна възраст през 2003 година. 

View this post on Instagram

on

Във видеото с продължителност две минути и половина покойния адвокат Робърт Кардашиян се появява облечен в бяла риза и бежов костюм. Той говори на дъщеря си Ким. Казва ѝ, колко много е пораснала, че е красива, както е била като малка, че се гордее с нея, а за съпруга й Уест отбелязва, че е "най-гениалният мъж на света".

"Толкова е реалистично, гледахме отново и отново, предизвика толкова сълзи и емоции. Дори не мога да опиша какво означаваше това за мен и сестрите ми, брат ми, майка ми и най-близките приятели. Благодаря ти много, Кание, за този спомен, който ще остане цял живот", пише Ким.

Ким Кардашиян, партито за рождения й ден и защо всички я критикуват

Ким пак ядоса всички

Един купон, който не трябваше да се състои

Робърт Кардашиян не е първият, който възкръсва като холограма. Тупак Шакур, Ейми Уайнхаус и Роналд Рейгън също са били възкресени по подобен начин, само че не за частно парти, а за представления на живо и музейни изложби, припомня The Guardian.