Като популярна личност, чиито живот непрекъснато е на показ, Ким Кардашиян е изпадала в не една и две нелепи ситуации. Все пак, тя и семейството й станаха световно известни с риалити шоу.

Ким Кардашиян, Кание Уест и колко неизбежен е разводът им

Ким и Кание - началото на края

Въпрос на време

Полето за изява, в което съпругата на Кание Уест обича най-много да се вихри (а и да изкарва сериозни суми) са социалните мрежи. Там тя има милиони последователи и хиляди публикувани снимки. А една от последните отново даде на по-наблюдателните повод да се посмеят на гърба на Кардашиян.

Ким качи три снимки със сестра си Кортни, на които двете позират по бански на фона на океана. И към нея добави описание - "Някак в този луд живот ние се намерихме една друга".

Това би звучало много мило, ако се отнася за влюбена двойка или поне за двама приятели, които съдбата е решила да събере. Но двете дами все пак са сестри, затова думите на Ким прозвучаха малко странно и не на място.

"Вие сте сестри. Не мисля, че е било толкова трудно, Ким"; "Все пак сте излезли от една утроба"; "Буквално сте израснали в една къща" - това са само част от коментарите към думите на Кардашиян, в които е очевидна насмешката.

След няколко часа риалити звездата се светна, че това, което е написала, е малко глупаво, и реши да го замени с нещо още по-глупаво. "Кортни си загуби обецата в океана, затова й помогнах да я намери", написа Ким.

А по-запознатите с историята им се сетиха, че това вероятно е във връзка с една от най-запомнящите се сцени от риалитито Keeping Up with The Kardashians, в която именно съпругата на Кание губи диамантената си обеца във водата и изпада в нервна криза след това, предава Insider.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и това ли е новата звездна двойка

Кое е новото гадже на Кортни Кардашиян

Всички сме повече от любопитни

Каквато и глупост да напише Ким към снимката си обаче, тя пак си събира милионите харесвания. А скандалите, които се пораждат от постове в профилите й, със сигурност няма да имат край, затова и продължаваме да я следим какви ги върши.