Кейт Мидълтън е модел за подражание за милиони жени по света и в това няма нищо изненадващо - тя е красива, умна, винаги в перфектна форма, със страхотни обноски, три деца и съпруг принц.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и рекордът им в социалните мрежи

Рекордът на Уилям и Кейт

Няма други като тях

Но сравнения с нея си правят не само обикновените жени, които са доста далеч от живота, който води. Оказва се, че и известни личности като Ким Кардашиян има за какво да завидят на херцогинята на Кеймбридж и не се срамуват да си признаят, че са го правили.

При скорошното си участие в подкаста We Are Supported By риалити звездата разкри, че по време на първата си бременност преди осем години се е сравняла със също бременната тогава Мидълтън и това е "убивало" самочувствието й, предава Yahoo.

Снимка 543638

Източник: GettyImages

През този период Ким е мразела как се чувства и как изглежда, а при вида на херцогинята на Кеймбридж и нейното сладко коремче й е ставало още по-зле. Психичното състояние на Кардашиян се е влошило още повече и от "бруталното" отношение на медиите и потребителите на социалните мрежи заради килограмите, които е била качила.

Ким Кардашиян, Кание Уест и поредното й признание за какво му е благодарна

Ким Кардашиян пак го направи

Нови откровения от звездата

Заради всички критики риалити звездата е искала само да си седи у дома и да плаче, което е и правила през по-голямата част от времето, докато е била в очакване на първото си дете. И никой така и не е разбрал причината за рязката промяна във фигурата й - прееклампсия, заради която Кардашиян качва 27 килограма. Тя е и причината последните й две деца да са родени от сурогатна майка.