На пръв поглед, между Иванка Тръмп и Ким Кардашиян няма нищо общо - освен това, че са известни и обичащи лукса дами. Но, оказва се, двете имат общи виждания по един доста според в САЩ въпрос и са готови не само гласно да изразят позицията си, но и да се борят за промяна.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър и приходите им за 2020 г.

Кризата удари и Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

С колко милиона са назад

От години Ким Кардашиян е активист за правосъдна реформа, особено що се отнася до изпълнението на някои от най-тежките наказания, както и за условията на живот в затворите.

Тя подкрепя и спазването на правата на жените, които са лишени от свобода, а зад каузата й застават както нейният все още законен съпруг Кание Уест, така и други звезди, като Jay Z и Кевин Харт.

Снимка 501442

Източник: GettyImages

Е, сега мисията на Кардашиян си намери още един застъпник в лицето на Иванка Тръмп. Бившата Първа дъщеря е пределно наясно, че темата за наказанията и тяхното изтърпяване е много болна в САЩ и смята, че предизвиквайки дискусия по нея, ще може отново да си върне доверието на хората.

Все пак, и тя, и всички ние видяхме как от повърхностна риалити зведа, Ким се издигна в очите на мнозина с позицията си по сериозната тема и намеренията дори да следва право, за да бъде по-компетентна в исканията си.

Снимка 437633

Източник: GettyImages

Все още не е ясно дали Кардашиян и Тръмп ще се обединят в един отбор или всяка поотделно ще се бори за промяна. Ясно е обаче, че Иванка иска да поизлъска доста пострадалия си имидж от времето като съветник на своя баща в ролята на президент на САЩ, предава NZ Herald.

Ким Кардашиян, Кание Уест и колко неизбежен е разводът им

Ким и Кание - началото на края

Въпрос на време

В намеренията на госпожа Тръмп да се бори за правосъдна реформа мнозина виждат и началото на нейната самостоятелна политическа кариера - цел, за която се заговори още преди месеци. Така че очевидно най-интересното тепърва предстои.