Домашната самоизолация е голямо предизвикателство за всички, но е още по-голямо за тези, които са затворени с няколко деца вкъщи. Дори огромната къща не е спасение.

В това се убеди и Ким Кардашиян. Последните дни тя прекарва нон-стоп под един покрив със съпруга си Кание Уест и четирите им деца. И тази ситуация я е довела до един важен извод.

Риалити звездата и бизнес дама е категорична, че не иска повече деца. И дори и до този момент да е имала някакви съмнения дали пък с Кание да не се сдобият с още един наследник, то те вече напълно са се изпарили, пише People.

"Тежко е, много е тежко.", заяви Ким в последното си онлайн интервю. Въпреки че грижите за четирите деца явно вече й идват в повече, тя намира и положителното в ситуацията.

Тъй като и нейната работа, и тази на Кание е свързана с безкрайни пътувания, сега двамата имат невероятната възможност да прекарват цялото си време заедно у дома.

Keeping Up With The Kardashians, Ким Кардашиян, Кортни Кардашиян и защо стигнаха до бой

Ким и Кортни Кардашиян стигнаха до бой

Панаирите нямат край

Кардашиян усеща как връзката й със семейството се заздравява, докато всички заедно се разхождат и играят в двора или по цял ден гледат стари филми. Но тези приятни занимания са примесени с не толкова приятно пране, гладене, готвене и онлайн уроци. Е, да види Ким как живеят обикновените хора без прислуга.