Звездите са звезди, защото са високо. Тази сентенция можем да трансформираме леко, за да добие по-актуално звучене. Звездите са звезди, защото имат достатъчно пари, за да изглеждат звездно.

В началото на славния си път много от известните личности са направо неузнаваеми, но с необходимите средства, технологии и лекари се превръщат в една подобрена версия на себе си. Или поне в своите очи изглеждат така. А ето кои са звездите, които са похарчили най-много пари за своята трансформация.

Кейтлин Дженър

Тук цената на трансформация се говори, че е близо четири милиона долара. Но тя е оправдана от амбициозната цел - смяна на пола. 

Брус Дженър се превърна в Кейтлин Дженър след многобройни операции и хормонални терапии. Баща ти да се превърне в жена вероятно не е било много лесно за приемане от децата му/й Кайли и Кендал, но и те са доста на "ти" с постиженията на пластичната хирургия.

Снимка 396811

Източник: Facebook / CelebNMusic247

Импланти в скулите, повдигане на веждите, ботокс, липосукция, ринопластика, смаляване на адамовата ябълка и 10-часова операция за създаване на по-женствени черти на лицето. А след всичко това Кейтлин дори изгря на корицата на Vanity Fair. Е, май си е заслужавало мъките и средствата.

Майкъл Джейсън

Няма как да не споменем и Краля на попа, който спокойно можем да короноваме и за крал на пластичните операции. смята се, че има цели 10 само на лицето, а носът е най-коригираната част от тялото му.

След безброй интервенции малкото, цветнокожо момче се превръща в бял мъж, който често се променя до неузнаваемост. А цената на тези трансформации със сигурност надвишава милион долара. Доста по-скъпо му излиза обаче желанието да постигне съвършенство, което погубва не една и звезди.

Снимка 396800

Източник: GettyImages

Ким Кардашиян

Ако погледнем снимки на Ким като малка и сега, можем да си поиграем на "открий десетте разлики". Разбира се, човек се променя с годините, но с корекциите по себе си.

Най-популярната от клана Кардашиян и Дженър може да не говори особено за това, но, ако иска, може да се похвали с корекции на носа, корема и гърдите, липосукции, ботокс, повдигане на брадичката и още сигурно куп корекции, за които не се разбрали, но резултатът от които е налице.

Деми Мур

Актрисата никога не е имала притеснения да говори за тялото си, както и за корекциите по него. 56-годишната Деми позира гола за първи път през 80-те и дълги години отдаваше красотата си на добри гени.

Но когато възрастта започна да напредва, гените отстъпиха пред постиженията на пластичната хирургия. И така Деми успява да похарчи половин милион долара за импланти в гърдите, лифтинг, ботокс и лазерно премахване на бръчките.

А, според нея, тези корекции са й помогнала да продължи да бъде звезда и в Холивуд, дори когато вече не е първа младост.

Шер

Отново правим скок към "старата школа". Шер е една от звездите на близкото минало, които така се влюбиха в пластичната хирургия, че за тях тя се превърна в мания.

Днес певицата е на 71 години, но броят на корекциите си трудно би могла да назове. Шер е обсебена от идеята да изглежда млада и красива, но можем да поспорим дали точно това е крайният резултат след всички стотици хиляди долари, пръснати за "тунинг". 

Снимка 396808

Източник: GettyImages

Меган Фокс

Голяма красавица, какво има да си коригира, ще си кажем? E, тя реши, че иска да замени естествената красота, с която бе дарена, с тази, дело на пластичните хирурзи. И определено се видоизмени.

Най-опасната пластична операция

Да станеш жертва на красотата

На какво е по-добре да не се подлагаме

Импланти в гърдите, три корекции на носа, филъри в устните и скулите и ботокс от лицето. За тази си нова визия Меган е похарчила близо 100 хиляди долара, а феновете й се разделиха на такива, които я харесваха повече преди, и други, на които сега им е по-секси.