В началото на месеца попаднахме на новина, която все още не е потвърдена, но безкрайно много искаме да се окаже вярна. А тя е, че Киану Рийвс ще участва в The Eternals - един от следващите филми от киновселената на Marvel.

Киану Рийвс, The Eternals и ще участва ли актьорът във филма

Ще стане ли Киану Рийвс супергерой на Marvel

Актьорският състав на The Eternals може да стане още по-впечатляващ

От години феновете искат да видят Киану като супергерой, но това така и не се случи. А през последните седмици целият свят е луднал по актьора. Това е така заради "Джон Уик 3", комедията Always Be My Maybe на Netflix, няколкото му участия в предавания и появата му на E3 (световно събитие за компютърни и видео игри).

А самият Киану Рийвс не прави нищо целенасочено, за да спечели любовта ни. Той просто е себе си и това се оценява високо. Ще го оценим още по-високо, ако го видим и като супергерой.

Киану Рийвс, манията по него в интернет и как актьорът се превърна в най-желания мъж

Киану Рийвс - най-желаният мъж

"Кианусансът" е в разгара си

И това е все по-вероятно да се случи. Причината е, че самите Marvel го искат. Това разкри президентът на студиото Кевин Файги. В интервю за Comicbook той сподели, че Marvel са се опитали да привлекат актьора в редиците си в почти всеки филм, който са правили.

Киану Рийвс, любовта и самотен ли е актьорът

Колко самотен е Киану Рийвс

Обожаваме го този човек

Файги не знае дали изобщо ще видим Киану Рийвс във филм на студиото, но изказа готовността си да направи каквото е необходимо, за да може това да се случи.