Няма да крием, че харесваме Киану Рийвс и филмите, в които участва. Много ни хареса и в "Джон Уик 3", а едно негово изказване в началото на месец май във вечерното шоу на Стивън Колбърт ни накара направо да започнем да го обожаваме.

Киану Рийвс, The Eternals и ще участва ли актьорът във филма

Ще стане ли Киану Рийвс супергерой на Marvel

Актьорският състав на The Eternals може да стане още по-впечатляващ

Водещият на шега запита актьора какво се случва след като умрем. Киану беше кратък, но пределно ясен: "Знам, че ще липсваме на тези, които ни обичат."

Наскоро на актьора отново му беше зададен сериозен и много личен въпрос - този път от The Jakarta Post. Питането беше какво за него е любовта.

За Киану Рийвс романтичната любов се изразява в това да уважаваш и да обичаш човека до себе си. Той допълва, че в момента няма човек до себе си и се чувства самотен, но се надява скоро да има възможността да изпита отново любовта.

Киану живее в западната част на Холивуд и споделя, че дните му, когато не снима филм, минават съвсем нормално. Славата също не му се нрави много. 

Джерард Бътлър и какво правят джентълмените

Колко голям джентълмен е Джерард Бътлър

Трудно може да останем разочаровани от Бътлър

Сутрин, когато излиза, за да вземе вестника, се чувства като животно в клетка - има много хора, които идват в тази част на града, специално за да наблюдават какви ги вършат известните личности.

Киану Рийвс, Шекспир и защо актьорът не вярва, че писателят е съществувал

Киану Рийвс не вярва, че Уилям Шекспир е съществувал

Г-н Уик иска да разбере истината за писателя

Има и доста папараци, но актьорът е откровен, че не излиза много и като цяло е скучен за тях, защото не върши почти нищо интересно.