Свети Валентин не е истински празник на любовта, ако поне една обичана звезда двойка не ни изненада с годеж. Е, и тази година традицията не бе нарушена, а продължена от двама влюбени, които сякаш не очаквахме да предприемат тази крачка.

Кейти Пери и Орландо Блум вече са годеници. Изпълнителката публикува в профила си в Instagram снимка, на която (много ясно) акцентът е върху голямо и малко нестандартно за годежен пръстен бижу - рубин и няколко диаманта в наистина впечатляваща комбинация.

Пери позира в компанията на Орландо Блум на фона на десетки червени балони под формата на сърце, които със сигурност са били част от романтичната изненада за Свети Валентин. А текстът към снимката е "full bloom", което буквално се превежда като "пълен разцвет", но и си е закачка с името на актьора.

Въпреки че, ако приемем буквално думите на Пери, това видимо прието с "да" предложение за брак си е истински разцвет на отношенията между певицата и актьора. Двамата започнаха да излизат през януари 2016 г., след което се разделиха за няколко месеца през 2017, а после се събраха отново миналия април. Надяваме се да им е било за първи и последен път с разделите.

Кейти Пери, Орландо Блум и една необичайна среща за 50 хиляди долара

Да платиш 50 хиляди долара за среща с гаджето си

Колко ревнива може да бъде Кейти Пери

За да няма никакви съмнения, че Пери и Блум вече са сгодени, майката на Кейти публикува няколко снимки от емоционални момент в своя профил във Facebook с коментар "Вижте кой се сгоди на Свети Валентин", пише Daily Mail.