Често гледаме и завиждаме на живота на богатите и известните, без да се замисляме, че и те са хора, като нас. Точно затова минават през възходи и падения и имат моменти, в които животът им изглежда безсмислен, дори целият свят да знае кои са.

Точно през подобен период преминава преди три години и Кейти Пери, която днес е в очакване на първото си дете. През 2017 г. обаче с бъдещия татко Орландо Блум преживяват тежка раздяла и певицата губи светлината в тунела.

Ситуацията изглежда още по-безнадеждна и заради провала на албума Witness, към който има големи очаквания. На Пери й се струпва повече, отколкото може да понесе, и рухва емоционално. Дори й се прокрадват мисли за самоубийство.

"Вложих толкова много и това буквално ме срина", казва тя. Певицата смята, че за нея е било важно да се разпадне на много малки парченца, за да може да се събере отново като едно по-различно цяло. И в тази задача много й помагат вярата и благодарността.

"Благодарността вероятно спаси живота ми, защото ако не я бях открила, щях да се търкалям дълго в собствената си тъга и накрая вероятно щях да скоча", пояснява Пери, визирайки мислите, които са минавали през главата й.

Днес, след години борба с емоционални и психологични проблеми, бъдещата майка може да каже, че се чувства много по-добре от преди. А вярата в Бог е това, което продължава да заема важна роля в живота й, споделя тя пред радио SiriusXM CBC, цитирана от Daily Mail.

Кейти Пери, Орландо Блум и как бременността е променила връзката им

Изпитанието пред Кейти и Орландо

Топло и студено

Пери знае, че човек сам определя собствената си съдба, но и вярва, че всеки идва на тази земя с конкретна мисия. А с песента от новия си албум, озаглавена What Makes A Woman, иска да припомни на себе си, а един ден и на дъщеря си, че всеки може да бъде това, което иска, стига да не губи вяра в себе си.