Сезоните идват и си отиват, но за Кейт Мос няма значение лято ли е, или зима - тя никога не изневерява на секси стила си.

Кейт Мос, Cosmoss, събитието за новата ѝ компания за красота и здраве и появата ѝ с прозрачна рокля

Кейт Мос в прозрачна рокля

Стил, сексапил, изящество

Откакто привлече вниманието ни още през 1993 г. с дръзката си визия с прозрачна рокля, която облече без сутиен, Кейт Мос продължава да е все така смела, щом става дума за мода. А едва ли има и как да е иначе - все пак тя е един от най-успешните модели в света.

И като такава, малко партита и събития могат да минат без присъствието ѝ. Преди броени дни Кейт Мос се появи на партито на Diet Coca-Cola в луксозния лондонски ресторант Annabel's по определено впечатляващ начин, както и се очаква.

Тя отново заложи на секси визия с прозрачна рокля от бляскав черен плат, под която и този път не бе сложила сутиен. Е, бикини, все пак, беше обула. Черни, естествено, както и се вижда. Черни бяха и обувките, с които Кейт Мос бе съчетала роклята.

Естествено, и бижута не липсваха. Моделът бе избрала да сложи няколко дълги сребристи колиета, които следваха формата на изрязаното почти до пъпа деколте на роклята. Цялостната визия бе завършена от малка сребриста чанта и черно връхно наметало, пише Glamour.

Седмица на модата Париж, ревю, дефиле и кои са най-запомнящите се лица и визии във френската столица

Седмицата на модата в Париж - в личности и в тоалети

Кой какво избра да облече във френската столица

А явно тенденцията с прозрачните рокли скоро няма да остарее. Или поне това ни показва Кейт Мос със смелия си стил. И не е като да имаме нещо против него, дори напротив. С дръзките си визии моделът доказва, че дори и в голотата може да има стил, сексапил и изящество.