Преди броени дни принцеса Шарлот прекрачи за първи път училищния праг. Тя ще се учи в същото училище, в което е и батко й - Thomas's Battersea. Едно от най-елитните учебни заведения на Острова неслучайно е избрано за кралските наследници. А Кейт Мидълтън със сигурност е една от най-дейните майки на ученици.

Вчера, 17 септември, тя се появи в училището на децата си, за да присъства на тричасова работилница, част от по-голяма кампания за психичното здраве на учениците.

В нейните рамки бе открита и специална градина, предлагаща много възможности за игра на учениците.

Снимка 443361

Източник: GettyImages

Именно тази тема е водеща в благотворителните кампании на Royal Foundation, която след отделянето на принц Хари и Меган Маркъл остана в ръцете на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

А дни след като Меган имаше своята първа самостоятелна изява, за да представи колекцията си дрехи в подкрепа на безработни жени, Мидълтън също изгря в целия си блясък, пише Daily Mail.

Снимка 443362

Източник: GettyImages

Точно както Меган, и Кейт говори дълго и емоционално пред ученици и учители, за да изрази своята теза за ролята на училището в грижата за психичното здраве на децата.

Снимка 443359

Източник: GettyImages

По думите й, заниманията навън също оказват сериозен положителен ефект върху подрастващите. А след като си тръгна, всички останаха с впечатлението, че херцогинята е много общителна и земна жена.

Меган Маркъл, първият й ангажимент след майчинството и фондацията Sussex Royal

Меган обяви война на Уилям и Кейт

Първият ход на херцогинята

Сигурни сме, че след връщането на Меган от майчинство, все по-често ще виждаме самостоятелни изяви на Кейт. И конкуренцията между им става все по-явна.