Миналата седмица, на 9 януари, Кейт Мидълтън навърши 37 години. Очаквано, поводът не бе отбелязан с шумни партита, а със семейно събиране в имението Норфолк. То се е състояло дни преди самия рожден ден - на 6 януари.

На събирането са присъствали кралицата, принц Чарлз и Камила, както и близки семейни приятели, сред които и кръстниците на трите деца на Уилям и Кейт. Не се минава без лов и посещение на местната църква преди неофициална вечеря. Но пък се е минало без двама важни членове на кралския двор - принц Хари и Меган Маркъл.

Снимка 400259

Източник: GettyImages

Херцогът и херцогинята на Съсекс не са присъствали на рождения ден на Кейт, защото са били в чужбина по това време. Къде точно - не се съобщава. Уточнява се, че пътуването е било не заради официални ангажименти, а просто почивка за съпрузите и бъдещи родители, пише People.

Меган Маркъл, бременността и в кой месец е херцогинята

Меган Маркъл разкри кога ще роди

Ето в кой месец е херцогинята

Вероятно все пак е имало и второ събиране по повод рождения ден на Кейт, този път в двореца Кенсингтън. Но дали Хари и Меган са пропуснали и него, можем само да предполагаме. И тази неизвестност поражда нови и нови съмнения.