Точно преди три месеца от кралския двор разпространиха новината за бременността на Меган Маркъл. А днес, 14 януари, херцогинята за първи път проговори за очакваното щастливо събитие.

Двамата с принц Хари посетиха английския град Бъркънхед за откриването на нова статуя на централния площад. Разбира се, освен официалната част, посещението включва и разговор с насъбралата се да види херцога и херцогинята тълпа.

Именно в тази ситуация Меган си позволи вероятно малко повече, отколкото трябваше. А може би пък е получила разрешението на кралицата да сподели кога ще стане майка.

Снимка 400065

Източник: GettyImages

Точно дата няма, но месецът е април. Честно казано, мислехме си, че ще е по-скоро, съдейки по доста големия й корем. Маркъл е в шести месец на бременността и пролетното бебе е на път. А щастливата бъдеща мама не сваля ръцете си от корема и не спира да го гали.

Меган Маркъл, един самостоятелен ангажимент и едни нестандартни обувки

Меган Маркъл пак провокира

Доста е дръзка тази херцогиня

Въпреки че вече е в напреднала бременност, херцогинята на Съсекс не изневерява на стила си. Днес тя заложи на червено палто, елегантни червени обувки на висок ток и тясна, лилава рокля, която доста добре очерта все по-големия й корем, пише Daily Mail.