Принц Хари успя да разтърси устоите на британското кралско семейство с автобиографията си. Spare e пълна с директни и индиректни обвинения, които обаче нито крал Чарлз и пресофиса му, нито принц Уилям и неговия сметнаха за нужно да коментират.

Принц Хари, автобиографията му Spare и посягал ли му е брат му принц Уилям

Посягал ли е принц Уилям на брат си

Нова шокираща история от принц Хари

А днес беше и първата официална поява на Уилям и съпругата му след излизането на книгата. И, както се очакваше, принцът и принцесата на Уелс по никакъв начин не показаха, че дори знаят за съществуването на книгата.

Двамата бяха в Ливърпул, където посетиха Кралската университетска болница, за да покажат отново своята загриженост за проблеми, свързани с менталното здраве, както и за да благодарят на здравните работници.

Пред болницата ги очакваше тълпа репортери, които се провикваха и задава въпроси, свързани с автобиографията на принц Хари. Уилям и Кейт просто им помахаха усмихнати без да отговорят.

анкета

Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?

Виж резултати

Пълни лъжи, само търси слава 16.3%

Да си гледа Меган и да си затваря устата 30.3%

Крайно време беше някой да натрие носа на британския кралски двор 26.4%

Не ме занимавайте с глупости 27.0%

Кралската университетска болница в Ливърпул е най-голямото здравно заведение във Великобритания, което осигурява на пациентите си самостоятелни стаи. Тя разполага с 640 легла, като 40 от тях са за хора в критично състояние, поясняват от People.