Тази седмица бе последният официален кралски ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл. Преди да започнат новия си живот в Канада далеч от кралския двор, те се събраха за последен път с принц Уилям и Кейт Мидълтън във формата Фантастичната четворка.

Въпреки че всички забелязаха напрежението помежду им в Уестминстърското абатство, истината за него може да не е точно такава, каквато изглежда. За Хари и Меган е сигурно, че въпреки че сами избраха да напуснат, не им е приятно от всичко случило се след обявяването на решението им.

А то успя да разочарова всички от кралския двор, дори Кейт Мидълтън, която мнозина определяха за най-големия конкурент и враг на херцогинята на Съсекс. Но съпругата на принц Уилям всъщност не е никак щастлива от раздялата.

Снимка 471360

Източник: GettyImages

Причината е, че херцогинята на Кеймбридж дълго време бе "щастливо трио" със съпруга си и брат му. Но тези мигове останаха в миналото още с появата на Меган в живота им. Въпреки това, тя не спря да поддържа комуникация с принц Хари. Но сега това вече ще й е доста по-трудно, пише Daily Mail.

Друга причина Мидълтън да не е щастлива от разпада на Фантастичната четворка е, Уилям е приел трудно охладняването на отношенията с по-малкия си брат. А Кейт, като жената до него, е преживявала наравно всички емоционални моменти.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и последният кралски ангажимент на херцога и херцогинята на Съсекс

Тъжното сбогуване на Фантастичната четворка

Да ти го върне тъпкано кралският двор

Все пак, Хари, Уилям и Меган и Кейт са имали малко свободно време, което да прекарат заедно, покрай последните ангажименти на херцога и херцогинята на Съсекс. А дали ще продължат да поддържат връзка, макар и на хиляди километри един от друг, само времето ще покаже.