В последните седмици доскорошната Фантастична четворка на британския кралски двор отново е в центъра на вниманието. Този път акцентът е върху не особено добрите отношения между принцовете Уилям и Хари. А Меган Маркъл влезе в ролята на жертва - на жената, която има същата съдба, като на принцеса Даяна.

В така създалата се ситуация Кейт Мидълтън е решена да даде всичко от себе си, за да не разочарова кралицата. Все пак, тя е съпруга на бъдещ крал и трябва да покаже, че знае как да брани имиджа на короната.

Първата стъпка, която ще направи херцогинята на Кеймбридж, е да докаже на всички, че отношенията между нея и Меган не са такива, каквито всички предполагат.

Снимка 450162

Източник: GettyImages

Тя ще има шанса да го направи още този уикенд, когато Фантастичната четворка ще бъде заедно на събитие за първи път от няколко месеца. Освен това, Кейт смята момента за удобен, за да бъде опора на Меган и да й даде съвети как да се справи с огромния медиен натиск.

Определено, ролята на добрия самарянин и обединител подхожда на Мидълтън, особено когато става дума за съпруга й и за жена, която върви по нейните стъпки отпреди няколко години, пише Express.

А да успее да разчупи ледовете с Хари и Меган ще е поредната победа за Мидълън, с която ще си върне от симпатиите на кралицата, които в последно време сякаш отидоха повече за Маркъл.

Принц Хари, принц Уилям и какво се случва между двамата

Принц Хари откровено за отношенията си с Уилям

Загубено ли е всичко

И първата стъпка вече е направена. След като е изгледала документалния филм от Южна Африка, херцогинята на Кеймбридж е позвънила на Меган. Осъзнавайки че Маркъл не е никак добре психически, Кейт е изразила пълната си подкрепа и готовност да бъде до нея, ако има нужда.