Принц Хари не се подчини на волята на своята съпруга и все пак взе участие в традиционния лов на 26 декември. Оказва се, обаче, че една подробност ни бе убегнала досега. В отстрелването на птици с ловна пушка се е включила и самата Кейт Мидълтън.

Всъщност, това не е особена новина, защото херцогинята на Кеймбридж взима участие в лова, който неправилно се смята за само мъжко занимание, от повече от десет години. Разбира се, за това не се говори много-много, заради всички предразсъдъци в обществото. 

Но тази година на лова се обърна специално внимание, и то заради Меган Маркъл и нейното негативно отношение към убиването на животни за удоволствие и защото традицията повелява така. А то така ярко контрастира с това на Кейт, че няма как пак да не заговорим за конфликт между двете.

Този път Мидълтън избра да излезе на лов за пернати ден след като Меган напусна Сандрингам. Дали това е напълно случайно решение или съвсем целенасочено, за да се избегнат поредни конфликти между двете? Ние клоним повече към втория вариант...

След като обядваха заедно с другите членове на кралското семейство и прекараха деня заедно, двете херцогини поеха по различни пътища. Меган - към двореца Кенсингтън, където да си почине на спокойствие, а Кейт - към близката на Сандрингам гора с пушка в ръка.

Кейт Мидълтън, ученическите години и малко известна подробност от тях

Миналото, за което Кейт не иска да говори

Каква е била Мидълтън на младини

Мидълтън ходи на лов не само тогава, когато всички го правят. Според източници в двореца, тя е толкова запалена по отстрелването на животни, че дори си е купила собствена пушка. И винаги, когато има възможност, я използва, пише Daily Mail.