Кейт Мидълтън е херцогиня, съпруга на истински принц и бъдещ крал, майка на три деца и пример зa подражание на милиони жени. Но преди години чаровната девойка е просто едно от онези момичета, които са обект на подигравки в училище и които ги приемат доста тежко.

Преди да отиде в университет и да срещне принц Уилям, Кейт завършва Marlborough College. Тази среща безспорно променя живота й, но преди нея се случва друга промяна, която прави тази възможна. В колежа скромната и доста резервирана тийнейджърка се превръща в уверена, млада дама.

Мидълтън участва в женския отбор по хокей на колежа и създава приятелства, които продължават и до днес, 20 години по-късно. Нейно приятели от тези време са кръстници на децата й. Но преди да попадне в тази среда, която я изгражда като характер, бъдещата херцогиня има доста неприятни преживявания.

Снимка 397587

Източник: Facebook / Kate Middleton - Duchess of Cambridge

Първоначално Кейт учи в девическо училище близо до дома си в Бекршир. Там обаче й е доста трудно да се спогажда с другите ученички. Самочувствието й удря нулата и родителите й разбират, че се налагат спешни мерки. Тогава идва и преместването й в по-либерално учебно заведение.

Заради подигравките, на които е била подложена ежедневно, Мидълтън дори развива екзема - кожно заболяване на нервна почва. Нос лед като отива в Marlborough College, Кейт се чувства свободна да бъде себе си.

Става душата на компанията, но не си пада по пиянските запои. Набляга на спорта, но не зарязва ученето. Изглежда добре и всички момичета й се възхищават. А всички момента я харесват, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън, Шарлот, Джордж и една нарушена кралска традиция

Кейт Мидълтън срещу кралските традиции

Какво си позволи на Коледа

И като й тръгва така, та цял живот. Мидълтън сякаш е орисана да бъде център на внимание и да се споменава с добро. А онзи момент от детството й, когато рухва под напора на критиките и коментарите по свой адрес е този трамплин, който й е необходим, за да се изгради силния характер, който демонстрира днес.