Откакто Меган Маркъл стана херцогиня на Съсекс, двете с Кейт Мидълтън са поставяни в директна конкуренция за това коя е истинската любимка на кралицата. Разбира се, съпругата на принц Уилям има голяма преднина. Тя обаче доскоро е недостатъчна, за да има връзката с Елизабет Втора, която винаги си е представяла.

Според експерти от кралския двор, сега отношенията между Кейт и кралицата са по-добри от всякога. И двете дами винаги са били много притеснителни и срамежливи, което е поставяло една невидима бариера помежду им. Но благодарение на усилията и от двете страни, днес те се разбират страхотно и са като едни истински приятелки.

Явно появата на Меган в кралския двор не само не е успяла да попречи, а дори е допринесла за по-топлата връзка между Мидълтън и Елизабет Втора. И сега кралицата няма търпение за следващата си среща със съпругата на Уилям, за да си поприказват и да разбере повече за правнуците си, пипе Fox News.

Снимка 456921

Източник: GettyImages

Това е и другия силен коз на херцогинята на Кеймбридж по отношение на кралицата - винаги се е старала да я държи в течение с живота на правнуците си и да им осигурява по-чести срещи, защото знае, че това е голяма радост за 93-годишния монарх, а и я представя в добра светлина като майка.

В замяна на това кралицата не спира да възлага нови отговорности на Кейт, правейки я патрон на не една и две организации, предимно благотворителни. И това се приема с голяма благодарност от Мидълтън, която менажира успешно ролите си на майка, съпруга и херцогиня.

Кейт Мидълтън, тенисът и новата стара страст на херцогиня

Новата страст на Кейт

Любими занимания

Затова и Елизабет Втора й е наистина голям фен - защото знае, че подобна лекота и организираност са необходими на съпругата на бъдещия крал. В последните месеци Мидълтън изглежда по-щастлива от всякога и видимо е взела живота си в ръце, а на нас ( и на кралицата) ни остава само да й се възхищаваме.