Освен много празнично, времето преди Коледа е доста натоварено за всички. Едни искат да приключат работата си за годината, други да купят необходимите подаръци, а трети се подготвят за специален рецитал. Сред последните е и самата принцеса на Уелс.

Кейт Мидълтън, коледни песни в Уестминстърското абатство и потвърдения концерт за Коледа

Изненадата на Кейт Мидълтън за Коледа

Принцесата на Уелс е в празнично настроение

Преди седмици беше обявено, че за втора година Кейт Мидълтън организира и участва в концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство. Миналата година той беше "вдъхновен" от първото разхлабване на мерките след пандемията.

Тогава съпругата на принц Уилям обяви, че иска коледната музика да обедини всички - от медицински работни, доброволци и благотворителни организации до най-обикновени хора. Затова и тази година концертът все така носи името Together at Christmas ("Заедно на Коледа").

Снимка 594070

Източник: GettyImages

Но изненадващото за тазгодишното участие на Мидълтън в Уестминстърското абатство, където тя най-вероятно ще свири на пиано, е че е дала възможност на всеки, който желае, да гласува за това коя да е закриващата песен на коледния концерт.

Вариантите са "Hark! The Herald", "Joy To The World" и фаворитът "O Come, All Ye Faithful". Самият концерт ще се състои на 15 декември и ще бъде излъчен на Бъдни вечер по ITV. По специален начин ще бъде отдадена почит и към кралица Елизабет Втора, която почина през септември тази година.