Кейт Мидълтън безспорно е всеобщият фаворит в британското кралско семейство и всички нямаме търпение един ден да я видим начело на монархията. А дотогава принцесата Уелс изпълнява своите кралски ангажименти все така отдадено и с усмивка.

Кейт Мидълтън и неочакваното й появяване на финала на Евровизия

Скритият талант на Кейт Мидълтън

Отново изненада всички

По време на един от последните си обаче тя направи едно признание, което може би не очаквахме. Мидълтън участва на събитие от седмицата на психичното здраве и се срещна с група ученици в Бристъл. Пред тях тя разкри, че е трябвало да се научи и все още се учи, що се отнася до нейната роля в кралското семейство.

Организаторът на срещата Кели Холмс сподели също така, че принцесата на Уелс е била много мила към всички и е отговаряла на различните им въпроси. Обяснила е и как е трябвало да се напасне към публичната си роля, в която я виждаме всички.

Снимка 618567

Източник: GettyImages

Мидълтън е споделила още, че говоренето пред публика не е умение, което всеки притежава, и тя самата все още работи върху него, защото позицията й го изисква. Но го прави, без да се стреми към съвършенство, защото иска другите да не забравят, че и тя е човек, и тя може да допуска грешки.

Пред учениците принцесата на Уелс заявява и че няма значение какво имаш или смяташ, че имаш - винаги те съпътства една несигурност, заради която е необходимо да се учиш и усъвършенстваш цял живот, цитират я от People.

Как принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушиха кралския протокол на коронацията

Гафът на Уилям и Кейт на коронацията

И реакцията на крал Чарлз

По отношение на инициативите в подкрепа на психичното здраве Мидълтън подчертава важността на това всеки млад човек да има шанс да бъде себе си, да получи подкрепа по време на кризите, през които неизбежно преминава. Като член на кралското семейство и майка принцесата винаги е говорела открито за важността на ранното развитие и подкрепата на децата през първите години от живота им.