Принцът и принцесата на Уелс са не само едни от най-обичаните членове на кралското семейство. За мнозина британци (и не само британци) те са пример за подражание за здраво и сплотено семейство.

Кейт Мидълтън и коктейлите й "Маргарита" на фестивала Houghton

Какво пие Кейт Мидълтън, когато се забавлява

И принцесата на Уелс е човек

Оказва се обаче, че животът на Уилям и Кейт е далеч от перфектен. "Не толкова спокоен. И не толкова съвършен, колкото изглежда", са точните думи на Том Куин, автор на книгата Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family.

Куин има източници в двореца Кенсигтън - институцията, която се грижи за публичните изяви на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Пред Express той разказва, че като всяка друга двойка и те имат скандали.

Снимка 629410

Източник: GettyImages

"Уилям обаче е възприел маниерите и начина на поведение на баба си, а Кейт е добра в това да не се оплаква и да се приспособява." Куин допълва, че и двамата са се специализирали в това, което беше усъвършенствала покойната Елизабет Втора.

"Те много, много рядко се оплакват. И, ако го правят, винаги е премерено", казва той. И допълва, че в сравнение с другите семейства, които хвърлят вази, когато се карат, Уилям и Кейт хвърлят... възглавнички.