Докато Меган Маркъл се подготвя за ролята си на майка, Кейт Мидълтън вече даде своя дълг към човечеството и кралския двор. Сега тя има една не по-малко важна задача - да тренира за кралица.

Според експерти, първият соло ангажимент на херцогинята на Кеймбридж с Елизабет Втора преди няколко седмици няма да е последният, защото Мидълтън е подготвяна за момента, в който нейният съпруг ще стане крал. Кога ще стане това, е трудно да кажем със сигурност.

Снимка 417689

Източник: GettyImages

Принц Уилям е втори по линията за наследяване на короната. След смъртта или оттеглянето на кралица Елизабет Втора, нейното място ще бъде заето от сина й принц Чарлз. Тъй като той е на 70 години, има реален шанс херцогът на Кеймбридж също да стане крал.

Докато това се случи, и Уилям, и Кейт постепенно поемат все повече и повече отговорности на плещите си, за да докажат, че са надеждни, но и за да свикват с тежестта на короната още преди тя да е застанала на главите им, пише Fox News.

Няма спор, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са любимата кралска двойка на няколко поколения британци и със сигурност мнозина искат да видят именно тях начело на кралския двор вместо Чарлз и Камила. Но как точно ще се развие ситуацията, само времето ще покаже.

Снимка 417688

Източник: GettyImages

Кралица Елизабет Втора обаче иска да е сигурна, че ще има достойна наследница, дори и след години. Затова сега двете с Мидълтън прекарват дълги часове в дискусии за кралския живот, протокола и всички малки подробности, които трябва да се знаят.

Кейт Мидълтън, принц Хари, Меган Маркъл и една война в Instagram

Защо Кейт се ядоса на Меган и Хари

Война на нов фронт

Въпросът дали Кейт ще придобие титлата "кралица" също седи с въпросителен - заради Камила Паркър, която е първа на опашката. Място за изненади в кралския двор винаги има, затова - ще почакаме и ще видим.