От няколко дни принц Хари и Меган Маркъл имат свой отделен профил в Instagram. Засега в публикациите в него виждаме предимно каузи, които двамата подкрепят, а не техни селфита и по-лични снимки, на каквито всички се надяват. Е, изненадаха ни с няколко непоказвани досега кадъра в първия си пост...

Профилът на Хари и Меган вече има 4.3 милиона последователи в Instagram. Това може да е постижение не само за кралския двор, но един негов представител май не е особено щастлив от засиленото присъствие на херцога и херцогинята на Съсекс в социалната мрежа.

Доскоро профилът Kensington Royal бе общ за двете млади кралски семейства. В него определено преобладават снимки на усмихнатите Уилям и Кейт. Той има 7.5 милиона последователи, които най-вероятно в съвсем скоро време ще бъдат по-малко от тези на Хари и Меган.

И така отново се получава едно съревнование между двете кралски двойки. Този път поне преднината може да се измери що-годе обективно - в броя хора, харесали двата профила в Instagram.

А Мидълтън може да се окаже най-големият губещ, защото нейната пряка конкурентка вече има своята свободна трибуна, от която може да доминира, предава news.com.au.

Принц Хари, Меган Маркъл, профилът им в Instagram и един рекорд

Какъв рекорд на Гинес подобриха Хари и Меган

Подобаващо представяне

За нас пък няма нищо страшно в цялата ситуация, защото сега ще виждаме двойно повече снимки на двете херцогини и в социалните мрежи ще има двойно повече коментари за това коя е по-стилна и коя - по-харесвана. Нека надпреварата започне сега.