Кейт Мидълтън може и да е фен на т.нар. бърза мода, като неведнъж ни е показвала колко добре й стоят дрехи на брандове като Zara, но не може да скрие и влечението си по бутиковите тоалети. Именно на тях залага за специални поводи и рядко греши.

Но по-запознатите с тенденциите и моделите, които се показват на ревютата, са забелязали, че дрехите на Кейт Мидълтън са по-различни от тези за останалите клиенти.

И в това няма особена изненада, защото херцогинята на Кеймбридж трябва да се съобразява с конкретни изисквания относно визията си. А кой дизайнер би отказал да преправи модела си, за да му направи тя най-добрата реклама?

Още откакто стана съпруга на принц Уилям през 2011 г., Кейт Мидълтън има привилегията да си избира дизайнерски дрехи и да нанася корекции по тях. Последният пример за тази практика е роклята й на Jenny Packham, чиято кройка е преправена така, че деколтето да бъде приемливо за херцогиня.

Снимка 391808

Източник: GettyImages

На първия си ангажимент след краткия отпуск по майчинство Кейт се появи в музей в Лондон с красива туид рокля на Erdem - една от любимите марки на кралския двор. Моделът принципно е с малка, изрязана част точно на корема, която Мидълтън е прикрила с колан.

Снимка 391809

Източник: GettyImages

През септември 2016 г. херцогинята накара мнозина да скочат срещу нея заради дръзкия избор на тоалет. Става дума за рокля на любимия й Alexander McQueen в бяло, декорирана с червени елементи.

Всъщност, оригиналният модел е доста по-къс, но специално за Кейт е направена бройка с различна дължина, за да достига почти до коляното. Не можем да отречем, че тази рокля ни е една от любимите в гардероба на херцогинята. Особено с тези червени обувки и чанта.

Снимка 391811

Източник: GettyImages

През април 2016 г. Мидълтън заложи на ментовозелена рокля от дантела за едно от събитията по време на визита в Бутан.

Кейт Мидълтън като млада и как се променя стилът с годините

Кейт Мидълтън се срамува от тези снимки

Каква беше, каква стана

Докато оригиналният тоалет е с напълно прозрачна горна част, разкриваща прекалено много за една херцогиня, този на Кейт, отново на марката Temperley London Desdemona, е прилежно гарниран с парче плат в същия цвят, което да я направи по-прилична и подходяща, пише Daily Mail.