Видеото, в което Кейт Мидълтън призна на света, че е болна от рак, успя да развълнува всички, да отговори на най-задавания в последните седмици въпрос и вероятно да накара някои да се засрамят от шегите си и спекулациите по неин адрес. Но след първоначалния шок изникнаха не един и два въпроса.

Решението на Кейт Мидълтън да не споделя, че е диагностицирана с рак

От кого скри диагнозата си Кейт

Изненадата беше не само за нас

Седнала сама на пейка в двора на дома си, по дънки и раиран пуловер, принцесата на Уелс обясни със спокоен тон, че след претърпяната коремна операция е била диагностицирана с рак, без да пояснява къде точно е открит той. И в този момент тя изглеждаше силна и уверена, че ще премине през това изпитание, но и междувременно много изморена и някак самотна.

Няма как да не се запитаме защо принц Уилям не бе до нея в този със сигурност много труден момент на разкриване пред всички. Оказва, се че това е било изричното желание на Кейт Мидълтън. Защото обръщението е свързано с нейното здраве и тя е искала да го направи сама, когато усети, че е правилният момент. А той е нямал друг избор, освен да се съобрази с желанието й, казват източници от двореца, цитирани от People.

Снимка 659095

Източник: GettyImages

Въпреки че беше сама пред камерата, принцесата на Уелс, която лично е написала всичко, което каза, неколкократно подчерта, че нейният съпруг е нейната най-голяма опора и без него не знае как би се справила с голямото житейско изпитание. Принц Уилям дори не е присъствал по време на заснемането на видеото, вероятно за да не се разчуства тя и да успее да си събере мислите.

анкета

Очаквахте ли причината за отсъствието на Кейт да е толкова сериозна?

Виж резултати

Да, личеше, че нещо сериозно се случва 39.3%

Не, беше съвсем изненадващо 7.6%

Няма значение, важното е Кейт да се оправи 44.3%

Първо Чарлз, после Кейт - някой ги прокле тези хора 8.8%

Бъдещият крал е "изключително горд" от смелостта на съпругата си и подкрепя нейното решение да говори открито за здравословните си проблеми, защото все повече хора по света се сблъскват със същите и имат нужда от нейните думи, за да им вдъхне кураж, че и те могат да успеят да се преборят.

Кейт Мидълтън - жертва на руска група за разпространение на фалшиви новини

Кейт Мидълтън - жертва на руски онлайн тролове

Какво показва ново проучване

И Кейт Мидълтън може да беше сама, докато призна за рака, но през останалото време не спира да чувства подкрепата на най-близките си, а и на милиони по целия свят, които й желаят бързо възстановяване.