Кейт Бекинсейл е от актрисите, които споделят нашироко живота си извън снимачната площадка. Когато не се показва с по-младите си любовници, редовно публикува снимки в социалните мрежи как протича денят ѝ, какво обича да хапва или как тренира. На последното занимание тя обръща особено внимание. А резултатите са на лице - и този път. 

Кейт Бекинсейл, Woman's Health Великобритания и какво сподели актрисата пред списанието

Кейт Бекинсейл: Няма да седна у дома и да чакам менопаузата, докато плета на една кука

Какво сподели актрисата пред юнския брой на Woman's Health Великобритания

Очевидно Кейт си е прекарала добре и последната събота вечер, защото се похвали пред феновете си с домашна фотосесия в бляскава "Барби" визия.

Виждаме я в розова мини рокля с пера - достатъчно къса, за да изложи на показ дългите стройни крака, завършващи с високи цикламени стилето обувки, които издължават още повече силуета ѝ.

Косата на Бекинсейл е пристегнала в конска опашка, около откритото ѝ лице висят големи обеци, а в едната ръка елегантно държи кариран клъч. Опушеният бежов грим с брокат подчертава очите ѝ, а устните ѝ са обагрени с розово червило.

Компания (поне за снимките) ѝ правят любимите ѝ котки Уилоу и Клайв, както и Миф - пухкавият ѝ померан.

Звездата сподели и кратък клип, на който се забавлява със своя не по-малко ослепителна приятелка. За кратко време публикацията събра над 51 хиляди харесвания и близо 800 коментара. Но броят на положителните реакции не ни и изненадва, имайки предвид, че фигурата на актрисата е за завист - особено като знаем, че е вече на 49 години.

Mental Health Gym, фитнес залите за психично здраве, депресията и какво представляват

Фитнес зала за психично здраве – ново решение за проблемите ни

Вариант, ако не сме готови за индивидуална терапия

Кейт Бекинсейл неведнъж е казвала, че е луда по фитнеса. Но не го практикува само за да извайва тяло. Истината е, че не обича ходи в залата, но обожава начина, по който се чувства след тренировка. И това е нещо, което тя заявява още през 2017 г. пред списание Shape. Признава още, че може и да се самонаказва с упражненията, може да мрънка през цялото време, но когато приключи, се чувства 100 пъти по-добре. "Тренировката е антидепресантът на природата", категорична е актрисата.