Кейт Бекинсейл е на корицата на юнския брой на списание Women's Health, където актрисата позира с невероятната си фигура за серия от страхотни снимки, някои от които и по бански.

В интервюто за изданието участва и нейният личен инструктор Брад Сискинд, който разказва как точно актрисата се поддържа във форма. Инструкторът описва интензивните тренировки на Кейт Бекинсейл, като уточнява, че тя спортува шест пъти седмично с него.

Кейт не просто ходи във фитнес залата почти всеки ден, но и тренировката ѝ е изключително интензивна. Включва осем различни упражнения, всяко от които натоварва едновременно две мускулни групи. Между осемте упражнения, Кейт намира сили и за двуминутна кардио тренировка. Продължителността на цялата ѝ тренировка е 45 минути в няколко серии,  като всяка следваща серия е с все по-бързо темпо и все по-големи тежести. Актрисата приключва с 15-минутно разтягане.

Кейт Бекинсейл разказва, че всъщност обожава да спортува, защото тренировките ѝ помагат да се справя с натрупаното напрежение. Актрисата споделя, че не пие кафе, не пие алкохол и не яде сладко, като дори избягва черния шоколад. Причината да не си позволява дори малко количество е, че смята, че няма да може да се въздържи и ще злоупотреби, затова стои далеч от всичко, което я изкушава.

Освен за перфектната си фигура, Кейт споменава и за връзката си с Гуди Грейс, който е с 24 години по-млад от нея. В момента двамата са под карантина заедно в дома ѝ в Лос Анджелис.

Снимка 479586

Източник: womenshealthmag.com/uk

"Не е редно да спреш изцяло да се веселиш, когато надхвърлиш 32 години. О, Боже, няма да седна у дома и да чакам менопаузата, докато плета на една кука. За мен това изглежда нелепо", казва пред списанието актрисата. Тя допълва, че с напредването на годините за разлика от жените, на мъжете сякаш е дадено разрешение да живеят свободно, без да бъдат критикувани.

Кейс Бекинсейл разказва, че познава много мъже, които постоянно правят това, което им харесва, независимо дали става дума за връзка с по-млада от тях с жена, за закупуване на мотор, къща и т.н., но въпреки това никой не ги съди и обвинява.

Снимка 479585

Източник: womenshealthmag.com/uk

Именно затова без да се съобразява с мнението на хората, актрисата е решила да си живее живота така, както намери за добре. А в настоящия момент това очевидно означава да се храни здравословно, да спортува редовно и да се радва на любовта, която споделя с много по-млад от нея мъж.

Кейт Бекинсейл, Гуди Грейс и комплиментът, който актрисата направи на младото си гадже

Перфектното гадже за Кейт Бекинсейл

Домашни забавления