Когато чуем за Кейт Бекинсейл, първо се сещаме за любовните й подвизи, а след това за тези на големия екран. В последните години тя не е особено активна в кариерата си, но за сметка на това трупа все повече фенове в социалните мрежи.

Именно там 46-годишната Бекинсейл обича да демонстрира секси фигурата си, за която няма как да я поздравим. Освен на нея, над четирите й милиона последователи в Instagram се радват и на домашните й любимци.

Кейт има едно куче и еднa котка, които видимо са най-вярната й компания. А котето й е по-големият любимец от двете. Именно пухкавата и мъркаща красота Бекинсейл споделя през няколко дни в Instagram.

Двете са неразделни навсякъде, като котето дори се е настанило кралски върху кухненския плот. А актрисата си умира да го глези с всевъзможни аксесоари - като плюшен банан, в който да си спи необезпокоявано. 

Кейт Бекинсейл, Machine Gun Kelly, Машийн Гън Кели и как двамата си тръгнаха заедно от Златен глобус 2020 г.

Това ли е новото гадже на Кейт Бекинсейл

Актрисата с нов млад кавалер

Очевидно на Бекинсейл няма как да й е скучно, дори във вечерите, които прекарва сама у дома. Дори Свети Валентин пoсрещна с котката си в леглото. Колко романтично...