Измина месец откакто Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер официално сложиха край на близо двайсетгодишния си брак. След като дълго време си разменяха обвинения и нападки, двамата в крайна сметка финализираха развода си с постигнато споразумение, в което са уредени всички спорни клаузи. А животът на актьора вече отново като свободен мъж явно върви доста добре.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер и споразумението, което са постигнали вече бившите съпрузи

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е вече факт

Когато актьорът не й остави друг избор

Кевин Костнър, който освен в Холивуд, се подвизава и като музикант, вече се завръща към нещата, които обича да прави. Миналият уикенд той е събрал групата си Modern West за няколко концерта в популярен бар в Уайоминг.

"Групата и аз прекарахме наистина невероятни няколко вечери, свирейки в Million Dollar Cowboy Bar", е написал актьорът във Facebook страницата на бандата. Преди концертите пък в Instagram профила си той е публикувал няколко видеа от репетициите си.

Групата Modern West, която съществува още от 2007 г., свири кънтри музика и дори има записан албум с песни, вдъхновени от героя на Кевин Костнър от сериала "Йелоустоун".

Кевин Костнър и седемте му деца от три жени - какво знаем за наследниците на актьора

7 деца от 3 жени - какво знаем за наследниците на Кевин Костнър

Актьорът има голямо семейство и обича бащинството

Интересно е също така, че актьорът, който е и китарист, певец и автор на песни, е предал музикалния си талант и на дъщеря си Лили. Тя, подобно на баща си, с когото преди са свирили заедно, е фен на кънтри музиката, пише People.