След като през март научихме новината, че съпругата на любимия ни комедиен актьор Кевин Харт е бременна, станахме свидетели на почти цялото протичане на бременността ѝ в социалните мрежи.

Кевин Харт, Енико Харт и бременността на съпругата на актьора

Кевин Харт ще става баща за четвърти път

Актьорът не си губи времето

Просто в днешно време вече всичко така се случва. С многото снимки, които Харт направи на Енико през тези месеци, за да документира бременността ѝ, направо си помислихме, че актьорът ще смени професията и ще стане фотограф.

Самата Енико също без колебание споделяше снимки с бременно коремче и по този начин всичките им фенове станаха съпричастни към голямата им радост. Както си му е редът в днешно време.

View this post on Instagram

on

„Скоро ще станем семейство от шестима“, написа 41-годишният актьор преди броени дни към фамилната снимка, на която са всички. Той, бременната му съпруга, синът им Кензо, и двете деца на Кевин от първия брак – Хевън и Хендрикс. 

View this post on Instagram

on

А радостната новина за раждането на дъщеричката им съобщи щастливата майка с пост в профила си в Instagram. "Частица от рая, изпратена на земята. Добре дошло, момиченце. Не можем да те обичаме повече от това". Научаваме и името, което са ѝ дали - Каори Май.

View this post on Instagram

on

Щастливото събитие в семейството на актьора идва след трудните за тях моменти, свързани с изневяра и тежката автомобилна катастрофа на Кевин Харт през септември миналата година, пише People.

Кевин Харт, операцията и как катастрофата промени актьора

Как катастрофата промени живота на Кевин Харт

Никак не му е леко