Всяка година Хелоуин дава повод на абсолютно всички хора да се маскират на каквото пожелаят. От някое животно до герой от филм, сериал, видео игра или пък книга.

Хайди Клум, костюмът ѝ за Хелоуин и какво сподели модела за него

Изненадата, която Хайди Клум готви за Хелоуин

Какво знаем за костюма й този път

При известните личности нещата стоят по малко по-различен начин, защото те винаги успяват да надскочат себе си, когато говорим за харчене на пари за костюми.

Разбира се, членовете на клана Кардашиян-Дженър няма как да останат по-назад в харченето на пари за ефектни костюми. От профилите им в Instargam разбираме и на каква тематика са били тази година за Хелоуин.

Ким Кардашиян е решила да стане напълно неузнаваема, маскирайки се като Мистик от Х-Мен. Във филмите синият мутант, който може да придобие облика на когото си поиска, бе изигран от Ребека Ромейн, а след това и от Джнеифър Лорънс. Ким, разбира се, не е изрисувала цялото си тяло, като от споделеното видео се вижда, че носи специален костюм и грим.

Кайли Дженър също бе решила да се подложи на пълно преобразяване и то цели два пъти. В профила си в Instagram тя публикува няколко черно-бели снимки, на които виждаме, че е била вдъхновена от филма "Булката на Франкенщайн" (1935 г.).

Но един костюм не е достатъчен за Кайли. В други снимките виждаме, че тя отново е решила да мине на тъмната страна, маскирайки се като Елвира от филма Elvira: Mistress of the Dark (1988 г.).

Завършваме с избора на костюм на Кендъл Дженър, който определено трябва да кажем, че е най-позитивен. Дори детски настроен. Кендъл е решила да бъде секси версия на Джеси от анимацията "Играта на играчките".

Пейдж Спиранак, Хелоуин 2022, Street Fighter и какъв ще бъде костюмът ѝ за тази година

Секси костюмът на Пейдж Спиранак за Хелоуин

Тази година не е Харли Куин