Вчера, 10 август, Кайли Дженър навърши 23. Вместо с шумно звездно парти, тя отбеляза личния си празник доста по-скромно и семейно. Постара се обаче отново да бъде бляскаво, точно в неин стил.

Дженър публикува в профила си в Instagram снимка с дъщеря си Сторми и с торта, на която се виждат свещички с римски цифри.

"Най-страхотният подарък от всички", написа тя, визирайки малката, която става все по-красива.

На лявата ръка на Кайли пък забелязахме пръстен с блестящи камъни, които също изобразяват римското число XXIII. Очевидно то има по-специално значение за рожденичката, защото го видяхме да блести и върху специална рокля, създадена за случая.

Дженър позира в сатенен тоалет в телесен цвят, на който с камъни е написано XXIII. Няма нужда да поясняваме колко секси изглежда в него...

"Благодаря на Бог за тази още една година, за благословиите и уроците... благодарна съм за всичко и всеки един от вас", написа рожденичката на своите над 189 милиона последователи.

Кайли Дженър, ваканцията й в Юта и новите й секси снимки

Секси ваканция на Кайли Дженър

На едно от любимите места на звездите

Кайли получи и стотици поздравления, сред които няма как да не откроим това на сестра й Ким Кардашиян, защото то бе придружено с някои доста интересни снимки от семейния архив.