След месеците вкъщи, всички сме зажаднели за приключения. В това число влиза и Кайли Дженър, която доскоро се припичаше само край басейна на луксозното си имение.

Но от няколко дни не спира дa публикува снимки, от които разбираме, че е на ваканция. При това на доста нестандартно място.

Докато повечето се насочват към морета и океани, Кайли избра... пустинята.

Заедно с дъщеря си Сторми и няколко приятели, тя е отседнала в супер луксозния Amangiri desert resort в Юта, разкрива Travel and Leisure.

Оказва се, мястото не е толкова необичайно, а дори е едно от любимите на звездите зад океана. Само преди седмица так отседна и семейство Бийбър по време на своята обиколка на страната.

Комплексът, решен изцяло в минималистичен стил, предлага всички необходими на звездите екстри, но най-голямата е пустошта, дивата природа, от която е заобиколен. На 600-те декара необработена земя можем да спим и под открито небе или да си направим къмпинг. И ваканцията тук се превръща в същинско бягство от реалността.

Кендъл Дженър, Кайли Дженър и секси фотосесията им

Новите секси провокации на Кайли и Кендъл

Две е по-добре от едно

Кайли пък я превърна и в страхотна възможност да направи десетки нови снимки за социалните мрежи. Тя умело съчета дивия пейзаж с тоалети в земни тонове. Черешката на тортата е полупрозрачната черна рокля за 1780 долара, която може повече да отива за изискана вечера в луксозен ресторант, но Дженър я превърна в поредното страхотно попадение.