Принудителната самоизолация, в която живяхме в последните месеци, доведе и една нова тенденция в света на модата и шоубизнеса - корици на списания и фотосесии, заснети в домашна обстановка, с подръчна техника (най-често смартфон) и импровизиран фотограф (в лицето на някой близък).

Както добре знаем, Кайли Дженър не обича да изостава от тенденции, а предпочита да ги създава. И така в края на мината седмица се появиха първите й общи снимки с дъщеря й Сторми, правени за Vogue Чехословакия.

"Приказки за лека нощ" е заглавието на нестандартната фотосесия. Кадрите са заснети по време на видеоразговор във FaceTime с фотографите Лука и Алесандро Морели през смартфона на Дженър в имението й в Holmby Hills за над 36 милиона долара.

Това със сигурност е най-специалната фотосесия за Кайли, защото за пръв път ни допуска толкова близо до най-ценното в живота си - своята дъщеря. Някои от снимките са направени в спалнята й, където двете демонстрират безграничната си любов.

"Обичам това бебче толкова много... Понякога просто я гледам и се разплаквам, знаейки че никога повече няма да бъде толкова малка. Кой да знае, че нещо толкова малко може да превземе почти цялото ти сърце", написа Дженър под един от кадрите в Instagram.

А сестра й Ким Кардашиян коментира, че Сторми е истинска щастлива да има точно нея за майка.

Ким Кaрдашиян, Кайли Дженър и секси приятелките им Ларса Пипън, Никол Уилямс и Анастасия Караниколау

Секси приятелките на Ким и Кайли

Става още по-горещо

Това не е първата корица на дъщерята на Дженър, но е първото й появяване във Vogue - постижение, с което малко двугодишни момиченца могат да се похвалят. През миналото лято тя застана пред обектива с майка си Кайли и баба си Крис, предава Daily Mail.