Вече на всички ни стана пределно ясно, че спортистите изживяват особено тежко домашната изолация - и за обикновен човек не е лесно между четири стени, а какво ли остава за някой, който досега е тичал, скачал и е бил физически активен през по-голямата част от деня.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и подстрижката на португалеца в домашни условия

Кой подстригва Кристиано Роналдо у дома

Добра жена в нужда се познава

Повечето спортисти се спасяват с домашни тренировки - най-малко за да не загубят форма. Кайл Уокър може да прави и това, но и забавлението не му убягва дори по време на пандемия.

Според The Sun, футболистът на Манчестър Сити спазва препоръките и си стои вкъщи, но ето, забавлението идва при него. И тук говорим буквално.

Преди няколко дни Уокър е повикал две проститутки в дома си, а няколко часа по-късно е призовал феновете си в социалните мрежи да си останат у дома. Пред изданието Луис Макнамара, едно от момичетата, повикани от футболиста, твърди, че на забавата е присъствал и негов приятел.

Преди няколко месеца Кайл Уокър се раздели с дългогодишната си приятелка заради изневяра. Предполагаме, че сега се чувства като отвързан и наваксва със забавлението.

Макнамара казва още, че в началото не е знаела кой е клиентът ѝ, но другото момиче, с което са били в къщата, ѝ е казала, че е футболист. Така тя решава да го щракне няколко пъти почти гол, а по-късно разбира, че всъщност е доста известен.

Разбира се, всичко това е стигнало до ушите на хора от Манчестър Сити. Пред The Guardian техен говорител казва, че ще бъде проведено вътрешно разследване, за да се установи дали Уокър наистина е нарушил съветите за социална дистанция по време на пандемията.

Верона ван де Лур - гимнастичката, която стана порно актриса

Гимнастичката, която стана порно актриса

Върховете и спадовете на Верона ван де Лур

Ако това се окаже така, глобата, която го очаква, най-вероятно ще бъде в размер на 250 000 паунда.