От няколко седмици все по-настоятелно се говори, че Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са новата звездна двойка. След като развали годежа си с Ариана Гранде и има кратка авантюра с кейт Бекинсейл, комикът успя да открадне сърцето и на дъщерята на Синди Крауфорд.

Влюбените гълъбчета бяха забелязвани на различни места от любопитни свидетели на случващото се помежду им. Но до преди дни двамата предпочитаха да пазят в тайна, че наистина са двойка. Вече обаче няма какво да крият, а и явно нямат желание да го правят.

Тази сряда, 13 ноември, Кая и Пийт бяха забелязани да се разхождат хванати за ръка да се разхождат по улиците на Ню Йорк. Облечени неглиже, двамата изглеждат като хармонична двойка.

Славата на женкар, която Дейвидсън си спечели в последните години, доведе до слуховете, че майката на Кая го е предупредила да стои далеч от дъщеря й. След това говорител на Крауфорд ги отрече, пише Daily Mail.

Ако е имало подобни предупреждения, то влюбените не са се вслушали в тях. Но по-скоро Синди е дала на своята дъщеря възможността да изпита любовните си трепети като една 18-годишна девойка.

Пийт Дейвидсън, Кая Гербер и имат ли връзка двамата

Това ли е новата звездна двойка

Комик + модел = ???

Дали и как ще продължи връзката на Кая и Пийт можем само да предполагаме, но залагаме, че двамата няма да бъдат заедно за дълго. Може би пък те са просто двама млади, които си прекарват добре заедно и не искат да си дават ангажиращи обещания.