Кая Гербер върви все по-уверено по стъпките на майка си - супермодела от 90-те Синди Крауфорд. 19-годишният модел вече има зад гърба си не една и две появи на модния подиум за най-известните марки в света, както и десетки фотосесии.

Кая Гербер, Синди Крауфорд, една партия шах и снимката на Ранди Гербер

Синди и Кая се изправят една срещу друга

Ето и как

Последната е за новата колекция бельо на Calvin Klein. Брандът винаги залага на популярни лица, които оставя без дрехи, а търсеният ефект е винаги постигнат.

Тази колекция има и свое мото - "за истинските хора", като моделите са направени от устойчиви материали.

Това, разбира се, е страхотно, но определено повече се вълнуваме от гледката на Кая по бельо. В профила си в Instgram тя сподели няколко кадъра от фотосесията, които веднага събраха всеобщото одобрение.

Интересна подробност е, че и гаджето на Гербер - Джейкъб Елорди, също е рекламно лице на Calvin Klein. и двамата влюбени очевидно са заедно както в свободното си време, така и на работа.

А докато гледаме красивата Кая, няма как да не мислим и за красивата й майка. Крауфорд също бе сред музите на модния бранд и дълги години участваше в кампаниите им. Дъщеря й е част от тях от 2018 г. и вероятно и това партньорство ще бъде също толкова успешно.