Някои звезди винаги излъчват стил, независимо какво правят. С това рядко и ценно качество се откроява и носителката на Оскар Катрин Зита-Джоунс. Независимо дали демонстрира красивия интериор на своя дом в Ню Йорк (на стойност 4,5 милиона долара), или показва завидния си гардероб, по всичко личи, че на 51-годишната актриса не й липсва вкус.

Катрин Зита-Джоунс, самоизолацията и как актрисата имитира Шакира

Катрин Зита-Джоунс и уменията й в танците

Важното е смях да става

Още през 2017 г. пуска собствената си луксозна лайфстайл марка Casa Zeta-Jones, а скоро зарадва почитателите си в Instagram, като самата тя позира, облечена в стилни модели от предстоящата й колекция с авторски облекла.

И, съвсем очаквано, предизвиква бурна реакция от възхищение.

"Създадох колекция, която не само въплъщава визията ми, но и представлява един истински начин на живот, подходящ за дамите от сутрин до вечер, от всекидневието до необикновеното", споделя самата Катрин.

Брандът й предлага още козметични продукти и обувки, а тепърва предстои да ни изненадва с нови предложения за кафе, бельо и декорации за интериора.

Вероятно ще са в същия дух, както останалите продукти: "Вдъхновени от безспорно завладяващата елегантност на Стария Холивуд", както пише на официалния сайт на Casa Zeta-Jones.