Само преди няколко дни официално стана ясно, че "Като две капки вода" ще се завърне в българския ефир още този месец. Тогава разбрахме също, че и тази година преди началото на стандартния сезон ще бъде излъчено благотворителното издание "Като две капки вода за всяко дете".

“Като две капки вода” се завръща по NOVA за дванадесетия си сезон

С какви изненади започва новият сезон на “Като две капки вода”

Ето какво знаем засега

Фокусът на инициативата в партньорство с УНИЦЕФ България този път е върху закрилата от насилието към деца.

В благотворителната вечер в неделя, 18 февруари, която ще можем да гледаме по NOVA от 20 ч., участие ще взимат осем български звезди и осем талантливи деца. Разпределени в дуети, те ще влязат в образ и ще изпеят популярни песни. А изпълнението им, както повелява традицията на формата, ще бъде коментирано от жури.

И понеже епизодът е специален, такова ще е и журито. В него ще са актрисите Мария Бакалова и Елена Петрова, футболистът Христо Стоичков и продуцентът Магърдич Халваджиян.

Освен тях, вече знаем и кои ще са знаменитостите, които ще пеят по време на благотворителната вечер. На сцената на "Като две капки вода за всяко дете" ще видим превъплъщенията на Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и децата, които ще им партнират в дуетите.

Зрителите също ще могат да се включат в каузата на предаването, чрез дарение онлайн или SMS гласуване за един от дуетите. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие "Зона ЗаКрила" в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще участват в предаването

Ето кои звезди ще участват в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

След благотворителната вечер на 18 февруари, още на следващия ден започва и редовният сезон на "Като две капки вода". Кои обаче ще са новите осем звезди, които ще влязат в предаването, засега не е ясно. Предстои да разберем на 19 февруари от 20 ч. по NOVA.