С излъчени 11 сезона и цели 148 живи предавания, "Като две капки вода" се нарежда сред най-гледаните и харесвани развлекателни формати у нас. И за феновете му едва ли има по-добра новина от тази, че то ще се завърне в българския ефир за своя дванайсети сезон.

Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще участват в предаването

Ето кои звезди ще участват в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

Както правилата повеляват, нови звезди предстои да се състезават за титлата "Най-добър имитатор". А водещи отново ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.

Преди официалния старт на новия сезон на шоуто обаче, по традиция ще бъде излъчена благотворителна вечер, която и този път е в партньорство с УНИЦЕФ България. Миналата година сътрудничеството на NOVA с организацията помогна за събирането на средства за три от инициативите на Детския фонд на ООН. Този път благотворителното издание застава зад каузата за борба срещу насилието над деца във всичките му форми.

анкета

Кое от предстоящите предавания възнамерявате да гледате?

Виж резултати

Ергенът 7.6%

Един за друг 7.1%

Любовни афери 1.3%

Бригада нов дом 11.6%

Dancing Stars 17.4%

Hell's Kitchen 7.6%

Аз обичам България 28.0%

Като две капки вода 10.4%

Не мисля да си губя времето с нито едно 9.1%

Благотворителната вечер ще можем да гледаме на 18 февруари (неделя) от 20 ч. Тогава на сцената ще излязат осем дуета между известни личности и талантливи деца. Знаменитостите, които ще вземат участие, са Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано.

С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие "Зона ЗаКрила" в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава специалисти като социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.

След благотворителната вечер ще бъде даден старт и на дванайстия сезон на предаването.

„Любовни афери“ е новото риалити в ефира на NOVA

„Любовни афери“ тръгват в българския ефир

Кога и какво да очакваме от новото риалити

"Като две капки вода" е скоро по NOVA