Три години заедно, двегодишна дъщеричка, слухове за изневяра, събиране и разделяне, любов и надежда да се започне отначало... Бракът на рапърката Карди Би и Офсет от хип хоп групата Migos е всичко друго, но не и скучен.

Той така и започна - те се женят тайно през септември 2017 г., през април 2018 г. Карди съобщава, че очакват бебе, а през юли се ражда дъщеря им Кълчър.

Следват множество слухове за изневери от страна на Офсет и тъкмо когато Карди Би обявява решението си да се разведе със съпруга си, Офсет започва да поправя грешките си.

View this post on Instagram

on

По време на фестивала Rolling Loud в Лос Анджелис изпълнението на Карди Би е прекъснато от съпруга ѝ. Той излиза на сцената с рози, които изписват фразата "Приеми ме обратно, Карди". Той прави публично извинение – „Всички мои грешки са публично достояние, мисля, че е правилно и моите извинения да бъдат публично оповестени." По-късно двойката се помирява, но очевидно проблемите никога не се разрешават напълно. 

View this post on Instagram

on

И ето че дойде новината, съобщена първо от Hollywood Unlocked, че Карди Би е подала документите за развод във Върховния съд, окръг Фултън, Джорджия, а двойката трябва да се яви в съда на 4 ноември. От медията припомнят, че само преди няколко дни Карди публикува загадъчен цитат към сторито си в Instagram, „Сърцето ѝ най-накрая й каза да спре да си губи времето“ и "Време е". 

Дали и този път Офсет ще успее да „омилостиви“ съпругата си или съвсем скоро вече ще ги наричаме бивши, предстои да узнаем.